subota, 4. kolovoza 2012.

Trebate sanjarica ugriz zmije

SAT
Vidjeti sat - ne zaboravite da vas čeka dobar i važan posao. Vidjeti sat i čuti ga da kuca - ne trošite uzalud svoje vrijeme! Čuti sat kako kuca a ne vidjeti ga - najava smrti nekog bliskog. Zlatan sat - u opasnosti ste od krađe. Sat koji je stao - najava smrti drage osobe koja ne živi s vama. Navijati sat - očekuje vas ljubavni sastanak. Dobiti sat - primit ćete dobru vijest.

ŠABLONA
Nećete ostvariti svoj plan zbog vlastite neodlučnosti.

BALERINA
Nepovoljno razdoblje. Razočaranje.

TVORNICA
Vidjeti tvornicu - vrlo uspješno ćete završiti nedavno započeti posao i ući ćete u novo, dobro društvo. Tvornica u radu - očekuje vas velika, iznenadna i vrlo povoljna promjena u vašem životu. Tvornica koja ne radi - pred vama je neki neugodan događaj koji će vas uznemiriti. Posjedovati tvornicu - mučit će vas teške brige.

SPAVANJE
Spavati - radite za tuđu korist. Spavati u krevetu - očekuje vas sreća i blagostanje. Spavati pod vedrim nebom - ići ćete na daleko putovanje. Spavati hodajući - očekuju vas velike neprilike. Gledati druge kako spavaju - posao i zarada bit će vam jako nesigurni i neizvjesni.

DUŽNIK
Dužnik biti - bogatstvo.

GRIJATI
Grijati se - bolest.

PANJ
Vidjeti panj - živjet ćete u blagostanju. Sijeći panj - vaš pretpostavljeni vam zavidi.


Ključne riječi za pretraživanje - sanjarica vjenčanje, sanjarica poljubac, sanjarica novi zagreb, sanjarica putovanje, sanjarica riba

Nema komentara:

Objavi komentar